LINEUP

Zaterdag - 20u - 1u30
 

 “Never change a winning team” –

met die leuze nodigen we de bende van Studio Brussel opnieuw uit voor een spetterend feest op zaterdagavond.

Van 20u tot 1u30 staan de allergrootste hits en beste meezingers op het programma,

met de Tijdloze Party.

zondag - 14u
 

 Wie af en toe naar MNM of Q-Music luistert, zal Babette misschien al hebben gehoord met haar prachtige cover van Heyah Mama (jaja, K3!).

Sindsdien schreef ze eigen materiaal, zocht ze een band, en heeft ze de eerste optredens achter de rug. Een fijne ontdekking op zondagmiddag!

Babette

Moeten

 
zondag - 15u

Slongs

 Slongs is geen onbekende op ons podium. Enkele jaren speelde ze het plein nog plat met Halve Neuro. Onlangs stelde ze haar nieuwe plaat voor, met onder andere een song met de grote Raymond van het Groenewoud. Eén ding is zeker: het vuur zal al vroeg op de dag aan de lont worden gestoken!

zondag - 16u45
 

dddd

 Judy, Shine 'em Up Shadie, Caroline, ... G. Van Hellemont heeft met zijn Douglas Firs al aardig wat indierock-hitjes geschreven. Wie ze kent, zingt mee; wie ze niet kent, zal zich snel genoeg laten meeslepen.

Douglas Firs

zondag - 18u15
 

Internationals

In Ede

 In Edegem zijn Internationals al lang geen onbekenden meer - waar was ù tijdens hun legendarische concerten bij onze collega's van de Parkavonden, enkele jaren terug? Dit jaar halen ze hun instrumenten nog eens vanonder het stof. Wat te verwachten?

Een groovy, tropisch dansfeest!

zondag - 20u
 

 De Mens was erbij op onze tiende verjaardag, we twijfelden dan ook niet lang om hen te vragen voor onze 20e! Oerdegelijke Vlaamse Rock, met fantastische songs als Irene, Maandag, Jeroen Brouwers (schrijft een boek). Tel daarbij hun onberispelijke live-reputatie op, en je weet dat het een geweldige show wordt!

De Mens

 
zondag - 21u30

Discobar Galaxie

 Discobar Galaxie is ook jarig. Zij worden nóg ouder, namelijk 25. Een dubbele verjaardag vieren, da's dubbel zo hard feeste, dubbel zo hard dansen. Het enige discussiepunt is wie er nu net de taart moet voorzien.

© 2018

BLIJF OP DE HOOGTE
FESTIVAL PARTNERS
  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now