10 goede redenen om volgend weekend naar Rock@Edegem te komen!

RE2015.2.2 2301. Edegem feestgemeente
De Gemeente Edegem is een feestgemeente, iedereen uit de ruime regio is welkom op ons festival. De vele leuke foto’s op onze Instagram, filmpjes op onze Facebookpagina bewijzen dit jaar na jaar. Samen feesten we zij aan zij de zomer in, de afloop van de examens, …


2. Afvalarm

Rock@Edegem is een afvalarm evenement! Meegebrachte drank wordt geweigerd op het terrein. Wildplakken en flyeren zijn niet toegestaan: activiteiten kunnen worden aangekondigd via de presentator. Affiches zijn alleen welkom op de affichemuur aan de ingang naast de WC’s. Enkele flyers kunnen worden aangeboden aan het infopunt naast het podium. We werken uiteraard ook met wisselbekers.

Bekijk meer redenen:

3. Gratis
Rock@Edegem is een gratis muziekfestival, al 18 jaar op rij, de prijzen van drank en eten blijven redelijk. Het festival wordt betaald met geld van onze sponsors en van de drankverkoop. Meegebrachte dranken worden dan ook geweigerd op het terrein, enkel hierdoor blijven we reeds zolang bestaan.

cocktail4. Voor ieder wat lekkerssss
Dit jaar is er opnieuw een CAVA-bar met mojito’s en andere frisse cocktails. Frisse ijsjes van Glacé Jozef, lekkere hamburgers en frietjes.Geniet van de muziek op ons zonnig terras.

 


5. Vrijwilligers met de steun van de jeugddienst

Het brein achter Rock@Edegem is een team vrijwilligers dat de volledige vrijheid krijgt van de jeugdraad om met iemand van de jeugddienst een evenwichtig programma uit te dokteren en alles voor te bereiden. Maar de werkgroep kan niet zonder extra hulp om promotie te maken of zonder medewerkers op het festival. Vrijwilligers met sympathie voor Rock@Edegem nodigen we hier uit om mee te werken.

10373963_794275507273232_6927003993069569199_n6. Kinderen koning met gratis kinderanimatie
Zoals de voorgaande jaren wordt er ook aan de kleinsten gedacht. Er wordt weer een heuse kinderdiso in elkaar gestoken, waar de kinderen al van de vroege namiddag hun benen van onder hun lijf kunnen dansen.

 

Verder de ouwe getrouwen: de grime, het springkasteel, … zullen ook weer van de partij zijn!

7. Sterk concept, al 18 jaar lang én eindelijk volwassen festival!
Ons festival heeft geen onnodige extra’s, geen tierelantijntjes, maar het beproefde concept dat al anderhalf decennium in het centrum van Edegem plaatsvindt: een uiterst gezellige, gratis, dag voor heel de familie, met een kwalitatieve programmatie die zo goed als iedereen aanspreekt.

8. Geen slijkvoeten of grasprietjes tussen je tanden
Het Edegemse Gemeenteplein davert telkens weer op zijn grondvesten, gelukkig kwam er nooit een ondergrondse parking, maar wel een mooi vernieuwd plein. Met een gezellig terras achteraan, bankjes aan de zijkant is het altijd wel chillen. Geen modderbotten nodig en ook geen gras tussen je tanden. Ook niet bij stralend zonweer 😉

9. Gratis feesten op Was het nu 80, 90 of 2000? en sterke line up
Voor de tweede keer op rij halen we op zaterdagavond de vrienden van StuBru naar Edegem, waar je meestal moet betalen om te feesten op de tonen van vroeger tot nu, kan bij ons gratis en in openlucht. En bovendien, vorig jaar was het een feestje!

 

En tot slot…

 

10. Lokaal, West-Vlaams en Antwerps
Met een sterke affiche dit jaar zorgen we weer voor lokaal talent (Danny Blue & the old socks, Tom Frantzis), West-Vlaams talent (Erteberkers) en Antwerps Talent (Wally, Halve Neuro, Discobaar A moeder)

Komen is de boodschap en feesten als de beesten, zoals de afgelopen 17 jaar.